Upp och hoppa??

varför är alltid sängen så sjukt skön när man vet att man borde få upp? Så fort man klivit ur sängen så börjar allvaret. vem skulle vilja gå ur sängen när schemat består av: vårstäda lägenheten, läsa en massa artiklar till kandidatuppsatsen, inventera på Flamman, plocka in beställningar på Flamman och betala fakturor och åka och handla massa grejs för Flamman...
Nä, ligga och dra sig i sängen är nog att föredra, fast oj va jag behöver göra allt dedär...ett två tre, upp och hoppa!

Tack Max! You made my day!

Ibland behöver man skratta så att tårarna rinner:
Tack för skrattet Max!

Det var bättre förr!!

Hittade en gammal GAMMAL dagbok, första anteckningarna från 1995... Det verkar som livet var mycket lättare förr!
Och mina favoriter, observera datumen!
Dagen efter...
HAHA!

Allting kan gå itu, men en iPhone kan gå i tusen bitar...

Jaha, så har jag varit å dansat elefantballet på mammas hårda trägolv och krasch så va mobilen trasig...hoppsan!
Är i alla fall hemma och hälsar på vänner och familj, helt underbart. Var hos mamma igår och lagade god mat och snackade skit. Åkte in till Nyköping och den stora loppisen där. Det var kul, hittade en kjol och en teburk för 40 kr totalt, överkomligt tycker jag men det tyckte inte alla...
När jag stod i kön så precis innan jag skulle gå in i provhytten så tränger sig en gubbe med en stor klädhög framför, och jag blev arg och fråga va han höll på med men såg snabbt att allt inte stod rätt till hos honom så jag väntade på nästa person istället, vilket to EVIGHETER. Tjejerna som stod i dom andra provade ALLT som fanns i butiken och tjattrade "åh, det här är så himla vintage, fan va vintage du är, nä tycker du? asså jag vill ha lite mer tantkänsla liksom" BLÖH.
Gubben hann bli klar innan tjejerna var halvvägs, reagerade dock på att han bara kom ut med en galge med en kavaj på... Irriterat tänlkte jag "schysst, lämnat kvar ett berg där inne säkert.."" men icke, han hade pälsat på sig allt under jackan och innan jag hann fatta det så hade han sprungit ut ur affären... KOM IGEN, vem själ från eriks hjälpens loppis??? ruttna människa!
Efter allt detta åkte jag hem till Pappa, hittade dessa på köksbordet, visst blir man lycklig av blommor??
Ikväll kommer farmor och äter middag och sen ska jag till Emelie och hälsa på lite =) MYS!

ModCloth = kärlek

Jag är så kär så kär!
Jag gillar typ allt på denna sida, nästan. Och det är inte helt galet dyrt, bara lite, nån som vill beställa med mig efter sommarjobbspengarna? om jag kan änta dit...
Här har ni ett litet underbart uttdrag:
Och alla klänningar heter nått söt typ "beginning of a farytale" "stay for always" "you look beautiful" =)
AH vilken härlig start på morgonen!!

Håhå jaja, dags att sova!

Gjode ett jätte sött armband av knappar idag samtidigt som jag läste jordens mastigaste artikel. Ibland är de skönt när de inte kommer så mycket folk till Flamman, klart man vill att de ska gå bra, men när man är febrig och trött så tänker man inte så långt.
I alla fall, knapparmbandet jag gjorde vart jätte sött och väldigt jag, dock gjorde jag det en aningen för litet. Då fick jag den briljanta idén att ta lite hudkräm på handen, och nu sitter det där...och nu nr jag försökte med samma sal gick det inte alls, blir nog till att köra en gör om gör rätt och klippa av det i morgon.
Annars tycker jag det år coolt och göra smycken och annat i knappar, det är sött, kolla bara:
Det sista smycket hittade jag på en jättefin blogg, där ägaren uppennbart kan göra mer konst med knappar än jag själv, den heter http://abrovinkel.blogspot.com/
gonatt alla!

behöver muntras upp lite...

This just might do the trick! =)
¨

När man är sjuk är det viktigt att få i sig mat...

och dricka..det har mamma sagt...
Det är segt som attan att vara sjuk. Dessutom så drömmer jag så mycket mer och så mycket konstigare. Har nått skräp i halsen, väntar en dag till och hoppas innerligt på att det inte är halsfluss, jag ska ju drifta i morgon!

Victoria Milan, VA?!

"gör livet levande - ha en affär"... jag fattar inte att detta är på riktigt, men ja, det är en datingsida för gifta människor....
Alltså jag förstår att alla giftermål inte är lyckliga, jag förstår att man kan tröttna på sin partner till och från, jag vet att folk är otrogna. Vad jag inte förstår är att det finns en sida som uppmuntrar detta, sen när blev det ok att vara otrogen???
Är det bara jag som överreagerar? Vad tycker ni??
http://www.victoriamilan.se/

Jag vann!

Efter förra misslyckade tradera-köpet så va jag reda att ge det ett nytt försök, denna gången är jag helt nöjd.
Denna läckerbit för endast 76 kr.

En slitig natt på Flamman

öket, KAOS, ölen KAOS, men när kvällen kom igång så flöt allt på fint. Nu är man så trött så trött.
bäst av allt för kvällen, Flamman slog försäljningsrekord! Jättekul!
Fin fin Personal!
Och självklart blev man ännu mer förundrad att det nu är ljust när man går hemmåt.

Restore!

Vaknar runt 9 tiden, huvudet bankar, FAN! glömde ta en resorb i natt.
Häller i mig två liter vatten och somnar om. Sätter på mig kläder och cyklar hemmåt. På vägen stannar jag på Konsum, köper 2 flaskor Restore, en apelsin, en cola och en ELLE tidning.
Går över gatan och hämtar en pizza, cyklar resten av vägen hem med cola i cykelkorgen och en pizza på pakethållaren. Gårdagens smink lite lagom utsmetat och gårdagens kläder...

Hur ser detta ut egentligen?!  Tur att man inte såg någon man känner.
Pizzan och colan va inte till mig och jag mår ju bra, skulle bara åka hem från M och duscha och fixa iordning mig inför driftpasset idag. Men så såg det ju verkligen inte ut!
Hade stört kul igår, lättroad som fasen, när jag cyklade till förfesten med Anna med en halvdrucken ciderflaska i handen så började den låta precis som om man blåste i den, typ pan-flöjt style. Helt av sig självt. Och jag höll verkligen på å dö av skratt. Dansa gjorde jag också en massa! helt rätt kväll!
Nu blir de st Patricks day på Flamman! WOHO!!
Är trost trötthet och lite huvudvärk väldigt taggad! =)
Kom förbi och festa lite vetja!

Restore!

Vaknar runt 9 tiden, huvudet bankar, FAN! glömde ta en resorb i natt.
Häller i mig två liter vatten och somnar om. Sätter på mig kläder och cyklar hemmåt. På vägen stattar jag på Konsum, köper 2 flaskor Restore, en apelsin, en cola och en ELLE tidning.
Går över gatan och hämtar en pizza, cyklar resten av vägen hem med cola i cykelkorgen och en pizza på pakethållaren. Gårdagens smink lite lagom utsmetat och gårdagens kläder...

Hur ser detta ut egentligen?!  Tur att man inte såg någon man känner.
Pizzan och colan va inte till mig och jag mår ju bra, skulle bara åka hem från M och duscha och fixa iordning mig inför driftpasset idag. Men så såg det ju verkligen inte ut!
Hade stört kul igår, lättroad som fasen, när jag cyklade till förfesten med Anna med en halvdrucken ciderflaska i handen så började den låta precis som om man blåste i den, typ pan-flöjt style. Helt av sig självt. Och jag höll verkligen på å dö av skratt. Dansa gjorde jag också en massa! helt rätt kväll!
Nu blir de st Patricks day på Flamman! WOHO!!
Är trost trötthet och lite huvudvärk väldigt taggad! =)
Kom förbi och festa lite vetja!

Dags att bestiga diskberget?

Det tar aldrig så lång tid som man tror... MEN det är aldrig kul. SUGER!
Gjorde det lätt för mig idag och gjorde typisk orka-laga mat.
MEN, jag har mirakelkryddan som gör allt gott, den är från Schuheck's i Hamburg. En underbar affär där man kan handla alla sorters kryddor på lösvikt. Dom har ALLT, vanliga saker som kanel, peppa, lagerblad till galna kombinationer, lavendelsalt, apelsinpeppar....
Den jag har är chili- och vaniljsalt. MUMS!
Det går att beställa hem på https://www.schuhbeck-gewuerze.de/xtc/
Vet dock inte hur mycket det kostar...
Nu ska jag äta klart och sen fundera ut min look för ikväll!

Fredagslunch, som den alltid borde vara

Nere på Ågatan i Linköping öppnades för ungefär två veckor sedan Linköpings bästa japanska restaurang. Nori heter den, jag och M va där och åt bara några dagar efter det öppnade och det var verkligen jätte gott. 
I dag bestämde jag mig för att lyxa till det lite  och bjuda ut M på lunch. Eftersom vi knappt kommer få någon bra tid ihop i helgen så får man väl passa på när man kan. Jag driftar på Flamman i morgon, ska ut i kväll och kommer med all sannolikhet vara död på söndag.
Såhär ser det i alla fall ut på Nori
Riktigt fint!
Det går att beställa massor, men eftersom jag är så svag för sushi så fanns det inte så många alternativ. Det är ganska dyrt kan jag varna er, 139 kr betalade jag för 10 biter, men OJ va gott det är. Det smakar nästan lika gott som sushin jag åt i New York i sommras!
Det sötaste är att dom har ett litet VIP-rum som man kan boka om man vill vara ett större sällskap lite undanskymt, kanske ska bjuda ner tjejerna någon gång?
Ett plus är även att personalen är megasöt!
Det är ett japansk par som tagit flera år på sig för att få konceptet för Nori perfekt, och det mesta är importerat från Japan och tanken är att det ska vara så likt en sushirestaurang i Japan som möjligt.
GOTT är det i alla fall.
Nu ska jag plugga lite, sen ska jag ha lite eftermiddagsfika med läckerheter från Lanemos konditori och sedan ska jag få lite ångest över vad jag ska ha på mig i kväll
Vad passar med rött hår???

rödtott?

Jaa, såhär blev det:
Till och börja med så blev jag ju inte direkt blond, jag blev lite rö-lätt. Jag är helt klart nöjd, men jag kommer färga det mer efter en månad ungefär.
Så nu är man redheaded slut i ett tag =)
Stackars flickor va lång tid det tog att göra detta, läraren var på dom helatiden och han va helt skoningslös i sin kritik. Men iof inte kul när kunder blir missnöjda.
Men sammtidigt tycker jag att man får va lite beredd på att de kanske inte blir som man tänkt sig, dom är ju trots allt inte färdigutbildade.
M klippte sig med, jätte roligt när hans frisör kommer över till min frisör och viskar "asså jag har en så jäkla snygg kille som kund nu" haha!
"ja och jag har hans flickvän, viskade hon tillbaka" stackars flickan blev högröd i ansiktet.
haha!

Lite mer spänning i vardagen?

Nu ska jag klippa mig och färga håret. Och jag ska göra det på ett frisörgymnasium... Dom är säker jätte duktig, men vem vet hur det kan sluta... ska bli spännande att se!! =D

Det händer bara på studentbostäder...

jobbigt när man får mäsk-skada i lägenheten...
http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/?articleId=5569700&date&menuids
Lite småkomiskt ändå, även om jag tycker synd om dom som bor precis under.

Längtar...

Var tvungen att lägga upp dess underbara bilder från i somras, jag längtar så mycket efter sol och självplock!
KAAAAARIIIN!!!

Favorit

nu ska jag smörja in mig från topp till tå i världens bästa och godast body butter, önskar att sånna blommer kunde växa överallt!!

Nu finns the Strokes nya album på Spotify!

The Strokes – Angles

Ett litet brev väntade i brevlådan!

Va roligt det är när man får brev! Och extra roligt denna gång, för det var ett litet paket från http://miassmyckeskrin.blogspot.com/, underbart! Jag rekommenderar verkligen att ta en titt!

Tänk att min lilla älsklingsvän är så duktig på att göra smycken, här har ni pärlarmbandet hon gjort tillsammans med några av mina armband som passade perferkt i färg.

 

Baby jag tror jag är kär! =)

 

Har varit och spelat squash (stavas det så?) för första gången i hela mitt liv

(förlåt för den fruktansvärt låga humorn, men till mitt försvar så hittade jag inte så många bra bilder på några spelare)

 

Squash va verkligen kul, men känner redan nu att jag inte kommer kunna röra mig över huvudtaget i morgon.

Det va lite speciell känsla bara att va instängd i ett bås och jag var helatiden livrädd att springa in i väggarna eller få bollen på mig. Gah va jag känner mig mesig efter den meningen, men bollen gör ont och en hård betongvägg talar ju för sig själv.

M spöade mig rätt så rejält, men några bra bollar fick jag allt in.

Nu blir det lite stretch och lite plugg, sen en Jazz-spelning med lite kycklingburgare på Flamman! MÖMS!

 

 


Det kliar i fingrarna jag vill ha!

Tyckte den här byrån va så sjukt charmig, finns på Svensson i Lammhults fyndhörna för "endast" 4500... fin!


Flamman i Falconsoffan!

Okej, hockey ÄR kul! speciellt efter några öl!
Alex, Jonas, Micke och jag hade grymt kul.
Vi ropades upp tre gånger och visades på storskärmen, så nu är man ju lokalkändis, minst ;)
Och ja, outfiten va ju lite fail, med tanke på att vi fick en riktigt "fräsig" tröja där. Med tanke på att jag hade kjol så såg det verkligen ut som om jag bara hade den tröjan och inget under ibland. Men det är ju klar inget jag inte kan bjuda på!
Vi blev jätte väl ohändertagna, öl och fika och när vi kom till soffan stod en stor bytta med sånadär perfekt gula popcorn, MUMS!
Observera nagellacket, målade på det idag och är fortfarande väldigt kluven om det är kanon eller kalkon...
Tyvärr förlorade hemmalaget med 1-0, men vi fick ju i alla fall se ett mål.
Men sammanfattningsvis en awesome kväll!

Middag på 15 min

Nöjd va ordet, hade brottom och då är smaksatt creme fraiche ungefär det bästa som finns!
Denna rätt är med smaken parmesan & vitlök.
rört ihop med lite kyckling lök, paprika och zuccini. supersimpelt men asgott!!
Typiskt bra mat att ladda med inför en hockeymatch!
MUMS!

Fotbad!

Lyssnade på Husmorsskolan i dag. Det är med hon som skriver min favoritblogg http://www.underbaraclara.nu/.
Hon pratade bland annat om fotbad idag och det lät så skönt så nu sitter jag själv hemma med fötterna i lavendelfotbad...MYS!
Har jobbat en massa på morgonen, nu går går jag vidare på skoljobb... Lagom skoj!
Men har höga förväntningar på ikväll! Ska nog promenera till Cloetta center, då kan man ju dricka lite öl också!
Vad har man på sig på en hockeymatch??

Hello Kitty i Rydsskogen

En mysig promenad blev det, och hör och häpna, Micke och jag traskade hela 5 km på rydsspåret och trotsade all snö!


Lite rolig grej som jag hittade på vägen, det kanske finns fler, men hittade i allafall två st Hello Kitty skyltar, fast Kitty grät och det stod "hello Martin" och "what can i say", är sjukt nyfiken på storyn bakom dessa!

Efter det hade Karro och jag ett måndagsmöte, eftersom vi ska sitta i Falconsoffan i morgon och kolla på hockey. Fick en del gjort ändå! Alltid lite skönt och få prata av sig lite efter veckans händelser.
Nu ska jag äts lite, Micke har lagat schnitzel till mig, underbart när någon lagar mat så man kan ligga i soffan och sega istället!

Seriemaraton

Vaknade tidigt idag, tråkigt väder ute så det blev en snabb förflyttning till soffan och spellista med How I Met Your Mother. Min absoluta favorit serie!



Funderar på om man skulle tvinga sig ut på en lite promenad, tråkigt att det inte är sol bara.
Ska nog fundera på saken över ytterligare ett avsnitt...eller tre...

Och den obligatoriska frågan...

Vann rätt låt??



Personligen så tyckte jag nog bäst om Sanna Nielsen, även om jag inte alls är så inne på schlager.
Var dock så extremt trött i kvall så det blev melodifestivalen för hela slanten. Ganska så mysigt dock.

If I was a rich girl...


Så fruktansvärt seg man är dagen efter ett driftpass och med take på att vädret är väldigt trist så har jag bestämt mig för att stanna inne idag. Skönt!

Har kommit fram till en sak, jag älskar all läsa ELLE, men fasen vad deppig man blir när man inser att man inte har råd med någonting. Man hittar nått och "hej å hå, 5000 €" Och även när man bara surfar runt lite här och var på bloggar och liknande,

Hittade en massa saker som jag tänkte, åh den va fin, kanske nån gång...

Denna från D&G för 332 € var den billigaste jag hittade!!

Som hittat! 6995 på Nathalie Schuterman

Men denna tar ändå priset, väldigt fin, men inte jätte speciell: 2490 €... När kommer man få råd med det?? vågar man ens röra sig i den??

Tur att det de lite billigare märkena inte ligger så långt efter...
forever21 £ 21.80


Forever21 £ 26.80

Forever21 £ 11.50

sen är jag bara tvungen att omotiverat ta med denna klänning från Lindex 399 kr SÖT








Trött på Tradera kan bara sluta illa!

Alltså HUR det gick till vet jag inte ens...men jag har lyckats ropa hem en kamera för 206 kr...
vill jag ha den...näe, inte direkt..eller mer, varför inte?
Den är ju lite snygg i alla fall, men om någon gärna vill ha den så säg till!


Så trött att man inte kan sova!

Sådär, då va man hemma efter en arbetsdag påsisådär 15 timmar, somsig bör.
Skönt att det blev en relatisvt lugn kväll, några fyllon, men inte så mycke mer än så...

Helmysig personal hade jag i alla fall! roligt att det var 8/10 tjejer!


Och måste bara dela med mig av nått som är helt underbart, kolla bilden nedan...det är inte långtkvar nu tills det är helt ljust när jag går hem påmorgonen. Det är en (om något minimal) liten soluppgång ändå! =)
Mer ljus åt folket!


god natt??

Flamman Levererar!

Trots teknologernas tenta-p så lyckades Flamman ändå dra ihop en kanon stämning, med 350+ inklickade, en DJ taggad till tusen och superpepp personal går det som smort!


Trots mycket MYCKET trött drift!!


Nu kör kvällen igång

Redo för en härlig fredag på Flamman! Ett gäng läkare och Lingsektionens häfvlag kommer hit och äter superb mat. Kul Att Lingan kommer hit i kväll och äter! <3

Sitter inne på kontoret och laddar lite med 29 MAJ!!! på hög volym =D

Premiär för min nyinköpta driftkjol! stor dag indeed!





Vårkänslor

Åh vad lycklig man blir när man vaknar av dig själv på morgonen av att solen tittar in! Det här kan inte bli annat än en underbar dag =)
Bara myser med min kaffekopp vid köksbordet och sitter å pysslar lite med Flammansjobbschema.
Bärmig emot att byta bort Majas pass idag, fast har nog insett att det enda sättet att se alla när jag själv intehar tentor är att pallra mig till skolan. Helt underbart att slippa tenta-ångesten! Men snart är det omtenta-p och då är det min tur...
WOHO!



Ikväll är det driftpass! Ska bli jätte kul, jag hoppasnu på alla filfakare som inte har tenta-p. Så fullt vore ju kul om det blir!
Fast finns det egentligen nått annat ställe som gäller på fredagar??

Heaven is Hell, så är det bara =)




Lite småkul bara!


Tre personer fyller år, alla heter Jonas...wierd

Myskväll

Roligt det där med olika intressen, åkte och handlade med Micke på Ikano-huset idag. Jag har alltid tyckt att de är konstigt att män tröttnar på att shoppa på tok för fort, så illa kan det väl inte vara?? FEL FEL FEL, efter 20 minuter i en gamestop-butik, himmelriket för nörd-Micke, på nått språk jag inte förstod alls så var jag bortom uttråkad... kul att se Micke som ett litet barn i en godisaffär dock!



Tyckte för övrigt att Micke inte fick lämna in sin trasiga iPhone för lagning då den var i för bra skick...den funkar inte, men den är ju inte direkt heltrasig...Han i tre butiken sa rakt ut att han får en ny om han bara låter en buss köra över den och betalar självrisken... wierd!!!

Själv ska jag ha en lugn kväll inför morgondagens driftpass, har laddat upp ordentligt...haha verkligen två helt skilda världar.



Fred ut

Spotify-listan som räddar mina tidiga mornar

Morgonpepp! - blir tokpepp varje gång!
Bara massa gamla glada godingar! Tack Martin
Ni andra, Enjoy!

Full fart...

Har gjort jätte mycket massor idag, för det första så är vi klara med inlämmingen på fredag, för det andra har jag varit på bilprovning med Flamman-bilen och för de tredje spontanköpt en kjoll.

Bilprovningen va ju klart segast. kändes lite som att sitta och spela Bingo. Man satt bara länge och vänta på sitt nr. Bilen mådde bra i alla fall! Sen skulle jag egentligen bara åka och köpa sopsäckar till Flamman, men hur kul är det??
Jag råkade bara gå förbi Åhlens, inte ens in, utan förbi. Där va den, MIN kjol, såg den säkert från 50 m. Hade bråttom så jag han inte ens prova den, bara slita åt mig den och köpa den!!!
Typiskt bra beteende om man lever på ett halvt csn. Men de var värt varenda krona!
Här är en Liknande, den är nästan exakt likadan! =)
Jag ska sova nu så jag kan vakna och sätta på mig den och ha den heeeela dagen!!! =)
Natti

Onödigheter = Nödvändigheter!

Alltså, jag har kommit på mig själv med att köpa VÄRLDENS onödigaste upprepade gånger... VitaminWater...
Jag kan liksom inte låta bli när det står så sjukt roliga saker på flaskorna! Känns lite som att stödja humor.
Men egentligen, vad är det liksom? Saft med lite övriga krussiduller i?? Och ändå tyckte jag att det var värt 25 kr!
Fast egentligen, ett leende när man behöver det som messt är ju priceless!
Det står olika saker på varje flaska, alla lika underhållande! Denna va Power-C.


Fail dock när Danne letar upp: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8500606.ab

ok, så nu har man en blogg. Kommer jag bli som Kissie nu?

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2428747/lizzienora?claim=wypmg7pegdn">Följ min blogg med bloglovin</a>
Såhär började det:
Hej på er mina älsklingar!
Så här står det till. Jag har nog faktiskt aldrig haft så mycke att göra å vart så upptagen i hela mitt liv som efter jag klev på som driftchef.
Jag älskar jobbet, men hatar att det känns som om jag tappar all kontakt med er.
Jag fick just en tanke.
Jag läser Mias blogg http://miassmyckeskrin.blogspot.com/, (varje inlägg =)) och fasen va duktig du är!!!
Det är så himla kul och se, för på nått vis känns det som att jag får någon så kallad koll på vad som händer i ditt liv =)
Därför undrar jag för det första om ni andra har några bloggar? och om inte. kan ni inte starta en? det behöver ju inte va nått superambitiöst, bara en liten sida så man får se hur det är med er, vad som händer i ert liv, hur ni mår, va ni drömmer om ALLT.
=) Jag vill ju absolut inte tvinga någon att göra delen om de känns tungt, men det känns som en ganska kul sätt att hålla kontakten med varandra.
Så, vad sägs? är det en helt galen idé?? =)

MASSOR med kram!!!

Mina slutsatser är: Ja, det är nog en ganska galen idé, men klart värt ett försök.
Gonatt!

RSS 2.0